Selecteer een pagina

Portfolio

Webdesign! – Check hieronder enkele voorbeelden van ons werk.

Voorbeelden

Hieronder enkele projecten die door Pyramid Hosting, in samenwerking met de website-eigenaren, naar tevredenheid tot stand zijn gekomen. Zoek je iemand die jouw website kan vormgeven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

www.tanq-in.com

TANQ-IN

Voor TANQ-IN maakte Pyramid Hosting www.tanq-in.com. TanQ-IN is een betrouwbare partner bij het samenstellen van tijdelijke, multidisciplinaire projectteams, waarbij ze streven naar veiligheid, kwaliteit en een langdurige relatie. 

www.dorpshuis-austerlitz.nl

Dorpshuis Austerlitz

Midden in de natuur, tussen Zeist en Woudenberg, ligt het dorp Austerlitz. De gemeenschap heeft er een prachtig dorpshuis gekregen en daar hoorde uiteraard een nieuwe website bij. Zie: www.dorpshuis-austerlitz.nl.

loodgieter Austerlitz

Installatiebureau AF van de Kuil

Op het gebied van installatietechniek is AF van de Kuil ervaren in: gas, water, cv, sanitair, vloerverwarming, lood- en zinkwerk. We bouwden voor dit installatiebedrijf op de Utrechtse Heuvelrug www.afvandekuil.nl.

DOOR in werk

Door in werk

Samen met Abel Veenstra bouwden we zijn nieuwe website www.doorinwerk.nl. Abel is loopbaancoach. “Het geheim van verandering is om al je energie te richten, niet op het bestrijden van het oude, maar op het bouwen van het nieuwe.”  is een quote van een van zijn grote inspirators: Socrates.

www.gebakkenaarde.nl

Gebakken Aarde

Voor Lia Pieters verzorgde Pyramid Hosting de verhuizing van haar reeds bestaande website. Samen met www.sylschrijft.nl houden we haar website sindsdien veilig en up-to-date.

 

 

 

 

www.gebakkenaarde.nl

Monique Janssen | TA therapeut

Voor monique Janssen maakte Pyramid Hosting haar website www.monique-janssen.nl. Monique is coach en therapeut en werkt volgens de Transactionele Analyse methode.

 

 

 

 

smartphone

Alle websites zijn auto-responsive

De websites die Pyramid Hosting oplevert zijn gebruiksvriendelijk en auto-responsive. Dat wil zeggen dat ze zich automatisch aanpassen aan elk apparaat, van grote desktop-computer tot de kleinste smartphone.

Contact

Oude Postweg 127

3711 AE  Austerlitz

+31 (0)6 219 780 83

info@pyramid-hosting.nl

pyramidhosting@protonmail.com

Stuur een bericht