Webhosting

Webhosting

datacenterAl voor zes euro per maand hosten wij uw website. Dat is inclusief domeinnaam. Dit doen wij op een persoonlijke manier. Wat is daar persoonlijk aan? Wel, de menselijke maat is voor ons uiterst belangrijk. Service staat bij ons in een hoog vaandel en we hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en proberen hen bij te staan met raad en daad.

Servers

De servers waarop de websites van Pyramid Hosting draaien, zijn van de beste kwaliteit en bevinden zich in het datacenter van BIT (Ede). Dit VEB beveiligingsklasse 4 en ISO/IEC 27001:2005 gecertificeerde datacenter, staat bekend om zijn professionaliteit en kwaliteit.

bit ede

BIT is gespecialiseerd in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing voor zakelijke gebruikers van het internet. BIT levert aan kwaliteitsbewuste organisaties de ruggengraat voor hun IT- en internet-infrastructuur. Betrouwbaarheid is het uitgangspunt van de dienstverlening van BIT, zodat klanten zich zorgeloos met hun kernactiviteiten bezig kunnen houden.