Webdesign

website 699 euro

Pyramid Hosting. Al jaren de beste keus!

Pyramid Hosting heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van websites. De wens van de klant staat altijd centraal. Websites worden op maat gemaakt en zijn auto-responsive, dus automatisch aanpasbaar aan smartphones, tablets, desktops etc.

Alle door Pyramid Hosting gecreëerde websites zijn voorzien van gratis SSL-certificaat en meerdere e-mailadressen. We gaan uit van max. 5 tekstuele pagina’s, een contactpagina en max. 15 foto’s.

Al vanaf € 699,= heeft u een professionele website!

  • Kleuren zijn aanpasbaar aan de huisstijl van uw bedrijf.
  • Gebruiksvriendelijk beheersysteem (WordPress).
  • Plaats zelf foto’s, video’s en teksten met het gebruiksvriendelijke Elementor.
  • Gebruikershandleiding meegeleverd.
  • Komt u er niet uit? Ook ná oplevering staan we voor u klaar!
  • Auto-responsive, dus goed leesbaar op allerlei apparaten, van grote thuiscomputer tot kleine smartphone.
  • Reeds vele tevreden klanten gingen u voor. Lees de reviews op onze voorpagina.
schrijver

Webteksten

 

Vindt u het schrijven van teksten lastig? Laat het over aan onze ervaren schrijver. Onze schrijver weet waar rekening mee moet worden gehouden bij het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten voor het web en zorgt tegen meerprijs voor een website met inhoud.

 

Foto’s

 

Wanneer u niet over eigen foto’s beschikt, werken we met stockfoto’s die volledig rechtenvrij zijn. Pyramid Hosting beschikt over fotoapparatuur waarmee we uw website een professionele uitstraling kunnen geven. We kunnen 360º opnames en/of luchtopnames voor u maken.

foto-apparatuur

 

Logo, design en veel meer…

 

Voor grafisch design en sign, werkt Pyramid Hosting nauw samen met MandyMaakt.  Mandy is een zeer ervaren vormgever en allround-signmaker, maar is bovenal een echt ´mensen´mens die waarde hecht aan het klantencontact. Daarmee is zij de ideale partner voor Pyramid Hosting. Voor beiden geldt: “Een tevreden klant met een gaaf eindresultaat is het allerbelangrijkste!”

Bekijk de prijslijst van MandyMaakt voor het ontwerpen van een professioneel logo.

Bezoek MandyMaakt voor meer mogelijkheden, van visitekaartjes en folders tot wanddecoratie, keukenwrapping en autobeletteringen.

Klik hier voor het “Totaalpakket Design”, speciaal voor ondernemers.

prijs logo-ontwerp