Support

Elementor handleiding

Pyramid Hosting levert websites compleet af.

… dus inclusief de door de klant aangeleverde content in een mooie layout.

Om een mooie indeling te bewerkstelligen wordt gebruik gemaakt van Elementor. Dit gebruiksvriendelijke programma biedt ruimschoots mogelijkheden om teksten en fotomateriaal op de gewenste plek in een WordPress-website te plaatsen.

Toch kan het zijn dat u behoefte heeft om zelf aan de slag te gaan met de inhoud van de website, of dat u op een later moment teksten wil wijzigen. De bijgeleverde Elementor handleiding biedt daarbij ondersteuning.

Handleidingen mail

mail instellingen
Elke website wordt geleverd met een onbeperkt aantal email adressen.

Voor alle mailprogramma’s en apparaten zijn gebruiksvriendelijke handleidingen beschikbaar, van iPhone en iPad tot Android-toestellen, laptops en desktops. Komt u er zelf niet uit? Dan zorgen wij ervoor dat alles goed draait.

Mijn mail belandt in de spam-box?

Onze websites zijn standaard voorzien van spamfilters, aangevuld met de onzichtbare reCAPTCHA van Google, herkenbaar aan het blauwe logo rechtsonder. 

Het kan echter wel eens voorkomen dat uw verzonden email bij de ontvanger in de spambox belandt. Om dat te testen, en te leren wat u daar tegen kan doen, volgt hieronder een korte handleiding.

Stap 1: Genereren E-mail adres mailtester.

Soms is het mogelijk dat uw email op externe accounts in de spambox terecht komt. Om problemen als deze te achterhalen kunt u een email sturen naar een emailadres dat gegenereerd wordt op mail-tester.com

Stap 2: E-mail versturen -> gegenereerd E- mailadres

Het emailadres wat daar te vinden is vult u in als ontvanger op uw emailaccount en verzendt deze email. Vervolgens klikt u op “Check vervolgens je score” op mail-tester.com.