Functioneel en veilig

Functioneel En Veilig

Websites van Pyramid Hosting worden altijd geleverd met gratis SSL certificaat en spam protectie.

Geen Poes Pas

Onze ervaring met websites is dat een functionele website,  zonder al te veel opsmuk, de beste resultaten genereert. Naast het bouwen van degelijke, functionele websites, vinden we het belangrijk dat de websites veilig zijn, dus dat de websites gegarandeerd “in de lucht blijven” en dat de authenticiteit blijft gewaarborgd.

wijzend meisje

SSL-Certificaten

Miljoenen websites gebruiken SSL om hun internetverbinding te beveiligen. Dit is noodzakelijk voor onder andere financiële transacties, online aankopen, het versturen van persoonsgegevens, etc. Door SSL wordt de verzonden informatie niet leesbaar voor derden en blijft het dus vertrouwelijk.

U herkent websites die gebruik maken van SSL aan de https:// in de adresbalk en het gesloten slotje. Ook bovenin deze pagina ziet u het bekende slotje. Voor een SSL verbinding is altijd een SSL-certificaat noodzakelijk.

Bezoekers van een website met SSL weten dat de website veilig met hun gegevens omgaat en dat derden die niet kunnen “afluisteren”. De gegevens komen alleen bij de eigenaar van de website terecht. Het is, als het ware, een beveiligde tunnel tussen uw computer en de website.

Websites van Pyramid Hosting worden altijd geleverd met gratis SSL certificaat.

Dat Geeft Vertrouwen!  slotje